Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


remaja-remaja kota 2
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
remaja remaja kota



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Sunday, 21-May-2006 07:44
::saturday diary pt1::
Assalamualaikum...

Firstly, saya nak mintak maaf sebab kegagalan saya dalam meng'update' entry entry baru atas sebab sebab yang munasabah dan beberapa aral yang kedudukannya melintang dalam cubaan saya untuk membuka website ini dan membuat simple editing..

Seiring dengan dendangan irama lagu Search (mp3 la kot..) yang di 'request' oleh kak ayu, rakan sebelah partition, saya menguatkan hati dalam mengedit gambar yang telah di ambil di Taman Tasik Titiwangsa, bertujuan untuk melengkapkan gambar gambar dalam koleksi serta kegunaan tertentu...

ape pon...setiap gambar yang diambil.. telah pon di minta izin dengan tuan empunya badan selaku model dalam gambar tersebut :-D

apa pun, ader beberapa perkara yang klakar..sebab..bila mintak izin nak amik gambar...:D kamera yang di pakek nyer tu...mak aiahhh...'besar' la sangat...so kat situ orang nak percaya yag kite nak buat keje kiter pon macam tak percaya... :D

sekian dulu untuk kali ni...

p/s ader loan yang senang tak nak apply la...dalam RM 5 ribu cukup kot..... :))

© Pidgin Technologies Ltd. 2016