Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Dekat Bus Stop..
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Dekat Bus Stop



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 20-Feb-2007 15:13
Nuang Dalam Impian '07: di situ aku tersenyum



Tarikhnyer : - 16 - 19 Feb 07
Tempatnyer : - Gunung Nuang, Hulu Langat Selangor (lagik)
Siapenyer : - gua, ad, reMy, zElman, nan, NurUl, faRah, ika, Aidil, Awien, IzAm(bidi), iJu(wOng),
R-Bone, Moq, imah, mamood, zAl penDeta.

Assalamualaikum,

Maafkanlah gwa, sebab gwa dah lama tak update fotopages gwa neh...tapi untuk edisi nuang kali nih, membuka hati gwa utk updatekan fp gua..

Sekali lagi tahun ni ke nuang..gunung nuang...persoalannya kenapa..?
Boleh tak antara kalian explain kat gwa tentang harapan ? dan gwa rase takde sape boleh relatedkan hal 'harapan' dengan 'nuang'.

Bukannya satu sumpah, atau kewajipan...cuma secebis janji antara manusia kepada alam....

Tapi pada gwa, nuang bukan setakat nuang, nuang tu adalah segala-galanya. bagi gwa, nuang tuh titik awal bagi semua hal dalam hidup gwa. yela maybe tak berasas tapi tu sebahagian dari fantasi hakikat gwa..

nuang, tempat gwa boleh mengenal diri gwa, orang lain kenal gwa dan gwa boleh kenal orang lain, hati dan budi..nuang jugak titik awal bagi cinta gwa..cinta?? di situ gwa buka mata untuk mengenal cinta, dan gwa sendiri tak sure adakah sekarang cinta mengenal gwa atau tak...

apapun abang gwa dah pesan, "tauhidkan kepada Allah.." mungkin gwa tak layak untuk berbicara begini, mungkin entry kali ini tak seceria entry dulu-dulu, tapi percayalah, " 'di sana aku tersenyum' seikhlas hatiku menerima dirimu...

Mungkin kerana semua memori yang ada kat sana, gwa bercakap macam ni..gwa nak memori itu sentiasa segar dalam hati gwa, takkan dapat gwa carik kat mana-mana cuma ada di.....nuang,,

© Pidgin Technologies Ltd. 2016