Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


apis..pembaca peta...
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
apis pembaca peta



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 13-Dec-2005 00:00
IDIS ~~ sukan kelab IDIS part 1...freeCeLl & DaM_HaJ!




yeah! rase macam kat kolej la plak..ader program-program macam nih..anyway, inilah yang buat gua rase macam taraf gua sebagai pelajar tuh, tak lekang dari idup nih..on that day,..memang happy lah..meriah dengan ketawa dan senda gurau semua staff..untuk pengetahuan sesiapa yang tak tau. IDIS memang selalu buat macam nih..selalu buat makan-makan, picnic..dan macam-macam lagi.

kalau korang nak tau..just datang je kat sini (setiawangsa) korang pegi dulu office KRU then korang tanye derang.."tau tak kat mane IMATERA..? " then they'll reply.."ohh..ntah la..tak tau la...carikla sendirik.." bagi staff KRU yang bebetul bengang ngan IMATERA atau jawapan kedua.."ooo..company IT tu ke..oh..yang slalu buat makan makan tu..company gempaq tuh.."..jawapan bagi mereka-mereka yang akan berhenti dari KRU records....

kepada NORMAN, YUSRI (+ Erra) , & EDRY..jangan la kedekut ngan staff..buat la hari sukan macam kitorang gak..

p/s..ari sukan nih..sampei akhir bulan Januari..lame tu woo!!!!!! gua main bowling tuh woo!!!! hidup i-Portal tu Wooo!!!!!!

p/s lagik....aku tak banyak amik gambar-gambar menarik..so sorry je la ek...

© Pidgin Technologies Ltd. 2016