Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


pie dan acai...kembar tak serupa...
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
pie dan acai kembar



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Thursday, 22-Dec-2005 00:00
~~tribute to pie~~


Greetings....jangan plak salah sangke..ni bukan tribute bermaksud..memperingati tuh..just tribute nih, kire pacak je name tribute..khas untuk pie's..

macam mane tercetusnyer entry ini..? huh..soalan panas....

macam nih..satu petang ..ketika perbualan antara gua ngan pie...maka dier kate..

"oowwh..ko tak ingat aku!!! satu pon gambar aku takde dalam fotopages ko...,"

maka dengan kata-kata itu memberikan gua peransang untuk terus menceburi bidang fotopages ini dengan lebih serious...oleh itu , tercetus lah ilham mekar yang membawa gambar-gambar coretan ini ke entry ini....

maaflah andainya gambar-gambar ini tak 'ramai' dan tak berapa lawa...source gambar ni pon dari mr adry, erm...kire ok la jugak..dier ader simpan gambar-gambar nih lagik..so..that's all...

p/s ; kepada pie, jangan lah bersedih hati..aku akan sentiasa update entry ini dan akan cube dapatkan gambar ko dalam setiap keadaan ..wahahahahaha(ketawa jahat)..tidak kira siang/ malam/ pagi / petang..aku akan buat rumah ko ader kamera litar macam nasha aziz ..dalam bilik ko especially...wahahahahaha(ketawa jahat)


© Pidgin Technologies Ltd. 2016