Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Sunday, 1-Jan-2006 00:00
:: NIGHT of New Year's eve @ BB Bistro ::


tahun baru datang lagik..sekali pikir..macam ape yang aku nak tahun lepas pon tak tertunai lagik..erk, amacam ni.ape pon ni gambar-gambar yang berjaya aku amik..aku still tak puas hati so tolong la suntik aku ngan komentar yang membina..aku terasa macam ape yang aku buat kat design-design ni semua tak best..ntah la..(ni betul ni..)..

Sama seperti minggu-minggu yang terdahulu, aku and memember aku pon mem'parking' kan diri di B.B. Bistro (bukit bintang dekat ngan bb plaza), mengamati alunan muzik di kala senja.

akan di uploadkan lagik gambar-gambar 'manusia' pulak selain daripada gambar-gambar bunga api ni..tapi nanti la dulu..kerja banyak bai !..

..SELAMAT TAHUN BARU..SEMOGA 2006 MEMBUKA LEMBARAN BARU DAN ILTIZAM BARU...

© Pidgin Technologies Ltd. 2016