Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


selamat datang ke lorong rumah aku...
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
selamat datang lorong



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 2-Jan-2006 00:00
:: B A N J I R ::



Assalamualaikum..Salam Hormat..kejadian sebegini kerap kali berlaku huish..tapi kali ini sadis sikit..

kiter review kembali peristiwa banjir di JALAN WIRAWATI 2 TAMAN MALURI INI..statistik menunjukkan..2003 tak banjir, 2004 first day Puasa Banjir, 2005..banjir gak tak teruk sangat..2006 Hari pertama Tahun tu (1 Jan 2006)..

so..antara barang barangan yang berharga bagi aku yang rosak adelah..CD -CD lagu..(argh!!!!!!) dokument dokument Pengakap (tensen gak) dan ..ntah la..tak estimate lagik ape yang loss tapi sure tak banyak sangat la..pasal mama dah ader plan tindakan kecemasan..sebab banjir adalah tetamu yang boleh dikatakan datang setahun sekali kat area Lorong umah kitorang...

tu la..lenkali..kalau nak buat longkang..pastikan jenis yang terbuka..bukan yang tertutup..konon naik taraf longkang..CHITTT! POOOODAH!!!!!!!

© Pidgin Technologies Ltd. 2016