Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


aku dan dia..
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
aku dan dia



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Saturday, 18-Mar-2006 01:19
:: stratocasTer ::
model : Cik Fender Stratocaster
location : Macrovision
date : 18 Mac 2006


Assalamualaikum...

Di sini aku nak luahkan rase cita aku..yang terpendam sekian lama.. :-D
Selama 6 bulan aku kat IDIS, aku tak merasa nak pegang bendalah nnih..al last..aku dapat gak pegang bila start jek aku bertapak dalam ahli keluarga IDIS sebagai staff THANK YOU IDIS

ni adalah antara barisan top 3 gadis idaman aku...FENDER STRATOCASTER...
pada aku, 'bende' ni boleh di kira complete la..ramai gak pakai 'bende' nih, macam Uncle man Keedal, bro. malmsteen, erm..sape lagik..ishk..ramei gile la..tak termasuk Dato' A Rahman Hasan...Allahyarham M. Shariff, IRON MAIDEN, Eric Johnson(otai blues), mick mars (montley crue),mike mccready (pearl jam), richard fortus (the psychedelic furs),Mendiang Stevie ray vaughan, charlie sexton (arc angle..)tak lupa jugek Mendiang Bro.Jimmy Hendrix (most dengerous guitarist (zaman dier la))

ntah la..yang sure terlampau ramai dah pakai guitar ni..belum lagi masuk brother-broter kat B.B. Bistro.. LOL

dan hari ini..dengan penuh rasa kesyukuran.aku telah menempatkan diri aku sebaris mereka :-D kerana aku berjaya memakek guitar ini...aku berharap aku juga akan menjadi lagenda macam derang..

p/s..tapi sebenarnya aku minat kat Ibanez... :P
p/s lagik..nanti aku hapdet lagik..pasal stratocaster neh..
p/s lagik skalik....ni pon bukan aku nyer stratocaster.office aku punyer..aku pakek ajerk..ngan tukarkan tali baru...


© Pidgin Technologies Ltd. 2016